Dobrodošli na stranice uzgajivačnice Agram´s Angels!

Mi smo mlada uzgajivačnica Bernskih planinskih pasa u usponu, ali već i sad po broju nogu može se reći da činimo veliku obitelj. Osnivač naše pseće družine je obitelj Fulanović. Oni su 2006.godine pri FCI-u registrirali našu uzgajivačnicu koja sada broji više članova. Naravno većina njih (kako to i treba biti) su cure :) Među nama je samo jedan jedini dečko koji je tu iz kolegijalnosti prema gosp. Fulanoviću koji je također jedini muški član dvonožne Fulanović obitelji.

Naše kraljevstvo je smješteno u rubnom dijelu Zagreba zvanom Lučko. Tu uživamo po cijele dane u dugačkim šetnjama i igri sa psećim prijateljima i naravno našim vlasnicima.

Ovdje smo također naučili čuvati naš teritorij pa tako kad vidimo nepoznate ljude pravimo se jako opasni što ih većinu i prevari. To nam je preko dana najdraža igra :) Jako nam je drago kad netko ne povjeruje našim lažima i muljanjima, nego ipak uđe u dvorište (to je najčešće netko tko nas poznaje), pa mu možemo napraviti nove blatne uzorke na (po mogućnosti) čistoj odjeći :) Jako smo zaigrani i uvijek spremni za akciju, volimo sve pse i druge životinje i uvijek smo spremni na nova poznanstva i druženja. Iako smo tu i tamo malo razuzdani, jako smo dobro odgojeni i uvijek na ponos našim vlasnicnima. Zato dođite i upoznajte nas... u novoj odjeći... :)

Vaši : Agramovci
 


 

 

 

O nama    Naši psi    Legla    Novosti    U spomen    Prijatelji    Kontakt    Galerija

izrada i održavanje:  Studio Laurus

 
clock counter